Alla inlägg den 31 maj 2011

Av Sofie Jansson - 31 maj 2011 10:25

  Nu orkar jag inte hålla det "hemligt" längre för alla som inte vet.. Nej jag är inte i skolan längre, jag orkar helt enkelt inte. Det finns liksom ingen anledning att gå dit när jag ändå inte kommer få G i allt, jag kommer ju ändå inte komma in i rättvik, och bara gå till skolan och höra alla lärare säga ( du har prov kvar i det, när kan du göra det ? ) ni har tagit orken ur mig att ens försöka..

Och dom säger att vara med på lektionerna ger en G, men nej så kan det ju inte vara för om jag inte gör alla dom där proven så får jag ju inte G ? hmm nej jag förstår mig inte på er lärare :S

Som jag känner just nu så orkar jag nog inte ens gå till skolavslutningen, orkar inte få det där brevet där det står typ 10 IG, och sen höra hur alla bara ( hur mycket päng fick du ? ) Känns ändå inte som jag har några vänner kvar i klassen, jo klart vissa men det är inte många..

Hur jag gör i framtiden det får vi se om jag kanske går iv nästa år eller börjar jobba eller nå, jag får se helt enkelt.  Det är mitt liv, så orkar inte höra era dumma påstånden ( man måste gå en utbildning, annars får man inge jobb ) det är faktiskt mitt liv, lägg ner energi på att få era liv så "perfekta" ist.

Nu vet ni iaf, att jag skiter fullständigt i skolan!

Och förlåt mamma&pappa för jag inte är den perfekta dottern.

Ovido - Quiz & Flashcards